Plattelandstour door Nederland

Ontdek met de taxi tour het aantrekkelijke platteland van Nederland. De Zaanse Schans, met zijn windmolens en houten gebouwen, is een hoogtepunt van deze taxi rit. Onderweg passeert u de kaasboerderij en een klompenmakerij. Volendam, Marken en Edam zijn allemaal traditionele vissersgemeenschappen die u tijdens de plattelandstour bezoekt. Er worden excursies van een halve dag aangeboden.

Rondreis Groene Hart van Nederland

Tijdens deze rondreis bezoekt u het Groene Hart van Nederland, namelijk Delft, Den Haag en Rotterdam. Den Haag staat bekend om de stad achter de duinen en meest toeristische strand van Nederland, Scheveningen. Een bezoek aan de miniatuurstad Madurodam mag hierbij niet ontbreken. Vanuit Den Haag rijdt de taxi door naar de studentenstad Delft. De historische pracht van Delft vergeet u niet snel. Zoals de grachten, het Stadhuis, als ook de Oude en Nieuwe Kerk. U sluit de dag af in Rotterdam met haar moderne architectonische blikvangers als de Kubuswoningen, de Markthal en de Erasmusbrug.

Belgische stadstour Brugge

Op slechts een half uurtje rijden vanaf Amsterdam, komt u aan in het kleurrijke paradijs de Keukenhof Lisse. Een must-see voor iedereen die Nederland bezoekt. Tulpen, hyacinten, narcissen, orchideeën, rozen, anjers en andere felgekleurde bloemen vullen het landgoed Keukenhof welke van begin april tot half mei geopend is. Tijdens deze taxi tour kunt u de bezienswaardigheden en geuren van meer dan 7 miljoen bloemen in u opnemen.

Giethoorn rond reizen

Giethoorn Overijssel ook wel bekend als het Venetië van het noorden. Het dorpje is zeer populair onder de toeristen uit Nederland als buitenland. Het is rustgevend, anders en heeft een simpele schoonheid dat nergens anders te vinden is. Bezichtig antieke boerderijen met rieten daken en nog veel meer.

Plan uw eigen taxi tour

Natuurlijk biedt Taxi Airport 24 naast onze taxi tours u ook de mogelijkheid om een eigen reis samen te stellen. Ondanks haar kleine formaat biedt Nederland een schat aan bezienswaardigheden, steden, kilometerslange stranden en landelijke bezienswaardigheden. Onze chauffeur brengt u naar elke toeristische of minder drukke bestemming in Nederland of België. Neem gewoon contact met ons op en wij verzorgen uw eigen samengestelde taxi tour.

Taxi tour boeken

Wilt u een taxi tour boeken? Neem daarvoor contact met ons op. Ook voor het samenstellen van een eigen taxi rit door Nederland of België kunnen wij u advies geven. Ons land en buurland hebben namelijk geen geheimen voor ons. Wij hopen u snel te mogen vervoeren in één van onze luxe en moderne taxi’s. Onze welbespraakte en vriendelijke chauffeur bezorgt u vervolgens een onvergetelijke taxi tour.

Menu